Țara de origine a fost de asemenea 1xbet renunțată de propria familie. Nu regretă

Țara de origine a fost de asemenea 1xbet renunțată de propria familie. Nu regretă

Kanter a fost în conflict cu țara sa în trecut, probabil din cauza opiniilor sale politice nu a fost ales pentru nominalizarea finală pentru 1xbet Eurobasket 2015. Turcii nu au reușit ulterior să câștige locul 14.

Situația a crescut în ultimele săptămâni. Kanter sa ridicat în fața clericului musulman fugar Fethullah Gülen și a mișcării sale. Pentru Gülen, care este acuzat de actualul președinte Erdogan, pentru încercarea de lovitură de stat din iulie. Afecțiunea tânărului bere pentru Gülen 1xbet este înrădăcinată adânc în trecut. În timpul copilăriei a participat la școlile Gülenist și a devenit membru adult al mișcării clericilor controversate.În ultimii ani, Kanter a fost practic eliminat din echipă, acum contul său de twitter 1xbet pariuri sportive fotbal a fost blocat pentru Turcia și o serie de amenințări cu moartea au venit din patria sa. Potrivit tatălui său, Enes a fost hipnotizată de organizația teroristă FETÖ, suspectată de o încercare de lovitură de stat și condusă de Gülen. “Îmi cer scuze poporului turc și președintelui pentru fiul meu”, a scris Kanter Elder într-o declarație. “Comportamentul și opiniile sale provoacă probleme pentru întreaga familie. I-am spus lui Enes că ar trebui să renunțăm la el dacă nu și-a schimbat comportamentul.El nu-i păsa “, continuă omul care preda la una din universitățile din Istanbul. Mehmet Kanter a spus că el și fiul său nu vorbeau de aproape un an, dar părerile lui rămân aceleași. > “Dacă știam cum merge fiul meu, nu l-aș lăsa niciodată să meargă în SUA. Acum nu vreau ca cineva să murdărească numele familiei Kanter. L-am avertizat 1xbet despre colaborarea cu FETÖ care îl interesează în principal pentru că are mulți bani “, adaugă tatăl lui Kanter. Ca răspuns la cuvintele tatălui său, jucătorul de baschet a făcut o declarație despre familia sa distanțe foarte mari. “Astăzi mi-am pierdut tatăl, mama, frații mei și rudele mele care aveau 24 de ani pentru mine”, spune Kanter.El descrie apoi copilăria și educația lui Fethullah Gülen. În concluzie, el scrie: “Dumnezeu există, tristețea nu există”. În plus, el semnează ca Enes (Kanter) Gülen. Trebuie adăugat că jurnalul care a publicat declarația lui Kanter Tatăl, este strâns legat de președintele Erdogan și dorește să fie un adversar pentru ziarul progulan Zamen Zaman. Daily Sabah se bazează pe un articol despre tânărul Kanter, uitând însă că educația lui la școala lui Gülen a fost asigurată de tatăl său, Mehmet. Mișcarea lui este adesea privită ca un cult, deși membrii lui, desigur, îl resping.Semnătura lui Kanter în numele lui Gülen ar putea sugera o tendință de cult. Dar este 1xbet posibil ca Kanter să încerce doar să se conformeze cererii tatălui său în acest moment. În scrisoarea de condamnare, el a scris: “Vrem ca el să își schimbe imediat numele”. Cu toate acestea, experții și jurnaliștii au considerat de mult timp că practicile și finanțele lui Gülen sunt suspecte. Unele școli care aparțin acestei mișcări au fost deja investigate de FBI, dar ele nu au dovedit încă nimic ilegal.

Situația politică din Turcia este neclară, dar 1xbet declarațiile publice și forțate vor neglija practici dintr-un alt secol.Ei sunt cu atât mai trist când împart familiile.